Aaaand we're back! 🎉

Note to self: sluta använda servrar som styrs av tolvåringar...

Välkomna tillbaka!
The Affair (2014)

...
I Showtimes The Affair har Golden Globe-nominerade Dominic West (från The Wire) och Ruth Wilson (från Luther) i huvudrollerna. I andra roller ser vi bland annat Emmy-nominerade Maura Tierney (från ER) och Screen Actors Guild Award-nominerade Joshua Jackson (från Dawson's Creek) The Affair utforskar de känslomässiga och psykologiska effekterna av en utomäktenskaplig kärleksaffär. Det provokativa dramat berättas från växelvis det manliga och kvinnliga perspektivet och använder minnets partiskhet för att både felrikta och fascinera. Wilson spelar Alison, en ung kvinna som arbetar som servitris på en diner i Hampton och som kämpar för att pussla ihop sitt liv igen efter en tragedi. Hennes make Cole (Jackson) ligger i för att få allt att gå runt med sin fru och med den ekonomiskt hårt ansatta gård hans släkt har ägt i flera generationer. Deras känsloladdade äktenskap blir ännu mer komplicerat när Alison inleder en kärleksaffär med Noah (West), en lärare med författardrömmar från New York som tillbringar sommaren på sina svärföräldrars gård ute på ön. Tierney spelar Helen, Noahs flickvän från college och tillika hans bästa vän, mor till hans barn, älskarinna och fru sedan sjutton år tillbaka. Den prisbelönade dramatikern, manusförfattaren och producenten Sarah Treem (som bland annat har arbetat med serierna House of Cards och In Treatment) skrev manuset efter en berättelse skapad i samarbete med Hagai Levi. De arbetade även tillsammans på den amerikanska bearbetningen av Levis serie In Treatment. Treem och Levi kommer att agera producenter för serien tillsammans med Jeffrey Reiner (som bland annat har jobbat på Friday Night Lights), som även regisserar.


Information

Genres Drama,
Betyg 8/10
Språk Engelska
Visningar 4.7k

SkådespelareUpphovsrättslig information
Observera att inga upphovsrättsskyddade videofiler lagras på streamtajms servrar eller servrar som streamtajm ansvarar över. Allt material som misstänks vara, eller är upphovsrättsskyddade enligt Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk, är lagrade och levereras av tjänster som inte är kopplade till streamtajm eller de som ansvarar för streamtajm, på någott sätt och vis.

Vi tar heller inget ansvar för hur dessa tjänster tillhandahåller sådant material, eller hur de väljer att distribuera det.

Om du vill skicka in ett upphovsrättsanspråk, klicka här.
Logga In
Streamtajm - Dreamfilm - Dreamfilmhd - Swefilmer - Se SWESUB Filmer Gratis Online - Film Online - TV-Serier - Streaming

Om sidanVanliga frågorFunktionerSocialt
Regler Allmänt Logga In Facebook
Användarpolicy Annonsera / Advertise Registrering Instagram
Cookies Upphovsrätt Återställ Lösenord Twitter
cReW DMCA / Abuse