Aaaand we're back! 🎉

Note to self: sluta använda servrar som styrs av tolvåringar...

Välkomna tillbaka!
Watchmen (2019)

...
"Watchmen" utspelar sig i en alternativ värld där maskerade medborgargarden behandlas som laglösa. Regina King spelar huvudrollen som Angela Abar, en kvinna med två olika identiteter – en som ledande polis i Tulsa och en som hustru och mamma till tre barn.


Information

Genres Action&Äventyr, Kriminal, Drama,
Betyg 7.4/10
Språk Engelska
Visningar 2.5k

Skådespelare
Kommentarer (1)

...
JustinAhlberg (Användare) 18 November 2019
SKULLE TIPPA PÅ NÄR JAH SÅG FILMEN VA DEN SUPDER (AWESOME) FILM MEN DENNA SERIE VET JAH INTE RIKIGT ÄN, SKA SEE DEN NÅN GÅNG TROR JAG FÖR DÅ SKULLE JAH TIPPA MITT Betyg, 10/10 SKULLE TIPPA PÅ NÄR JAH SÅG FILMEN VA DEN SUPDER (AWESOME) FILM MEN DENNA SERIE VET JAH INTE RIKIGT ÄN, SKA SEE DEN NÅN GÅNG TROR JAG FÖR DÅ SKULLE JAH TIPPA MITT Betyg, 10/10

Upphovsrättslig information
Observera att inga upphovsrättsskyddade videofiler lagras på streamtajms servrar eller servrar som streamtajm ansvarar över. Allt material som misstänks vara, eller är upphovsrättsskyddade enligt Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk, är lagrade och levereras av tjänster som inte är kopplade till streamtajm eller de som ansvarar för streamtajm, på någott sätt och vis.

Vi tar heller inget ansvar för hur dessa tjänster tillhandahåller sådant material, eller hur de väljer att distribuera det.

Om du vill skicka in ett upphovsrättsanspråk, klicka här.
Logga In
Streamtajm - Dreamfilm - Dreamfilmhd - Swefilmer - Se SWESUB Filmer Gratis Online - Film Online - TV-Serier - Streaming

Om sidanVanliga frågorFunktionerSocialt
Regler Allmänt Logga In Facebook
Användarpolicy Annonsera / Advertise Registrering Instagram
Cookies Upphovsrätt Återställ Lösenord Twitter
cReW DMCA / Abuse