Aaaand we're back! 🎉

Note to self: sluta använda servrar som styrs av tolvåringar...

Välkomna tillbaka!
Divorce (2016)

...
Den här serien handlar om Frances (Sarah Jessica Parker), som efter över tio års äktenskap och två barn plötsligt har börjat omvärdera sitt liv och sin ansträngda relation till sin make, Robert. Serien inleds med en 50-årsfest hos deras vän Diane – en händelse som utmärks av stor dramatik när Diane och hennes man, Nick, börjar bråka riktigt ordentligt – vilket får Frances att säga till Robert att de borde separera. Men Frances upptäcker snart att det är svårare än väntat att göra slut och börja om på nytt, medan Robert, överraskad av Frances insikter, kämpar med att acceptera att deras äktenskap håller på att rämna. Det här blir historien om en väldigt långdragen skilsmässa där den första säsongens 10 avsnitt skildrar Frances och Robert när de försöker hantera effekterna av sitt misslyckade äktenskap, som inte bara påverkar dem själva, utan även deras barn och vänner. I den här serien finns slagkraftiga, humoristiska inslag i svåra situationer, med allt från pinsamma offentliga möten till bittra privata terapisamtal, och till slut handlar allt om två personer som befinner sig i sitt livs svåraste stund och upplever starkare känslor för varandra än de gjort på flera år.


Information

Genres Komedi,
Betyg 6.1/10
Språk Engelska
Visningar 1k

SkådespelareUpphovsrättslig information
Observera att inga upphovsrättsskyddade videofiler lagras på streamtajms servrar eller servrar som streamtajm ansvarar över. Allt material som misstänks vara, eller är upphovsrättsskyddade enligt Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk, är lagrade och levereras av tjänster som inte är kopplade till streamtajm eller de som ansvarar för streamtajm, på någott sätt och vis.

Vi tar heller inget ansvar för hur dessa tjänster tillhandahåller sådant material, eller hur de väljer att distribuera det.

Om du vill skicka in ett upphovsrättsanspråk, klicka här.
Logga In
Streamtajm - Dreamfilm - Dreamfilmhd - Swefilmer - Se SWESUB Filmer Gratis Online - Film Online - TV-Serier - Streaming

Om sidanVanliga frågorFunktionerSocialt
Regler Allmänt Logga In Facebook
Användarpolicy Annonsera / Advertise Registrering Instagram
Cookies Upphovsrätt Återställ Lösenord Twitter
cReW DMCA / Abuse