Aaaand we're back! 🎉

Note to self: sluta använda servrar som styrs av tolvåringar...

Välkomna tillbaka!
City on a Hill (2019)

...
Under tidigt 1990-tal var Boston fullt av våldsam kriminalitet, sanktionerat av den lokala brottsbekämpningen där korruption och rasism länge varit norm. Men allt förändrades av vad som kom att kallas “Boston Miracle”. I denna fiktiva tolkning formar den allmänna åklagaren Decourcy Ward från Brooklyn en allians med FBI- veteranen Jackie Rohr och tillsammans tar de sig an en familj med beväpnade biltjuvar i ett fall som leder till att hela Bostons rättssystem störtar samman.


Information

Genres Kriminal, Drama,
Betyg 7.8/10
Språk Engelska
Visningar 1.7k

Skådespelare
Kommentarer (0)


Upphovsrättslig information
Observera att inga upphovsrättsskyddade videofiler lagras på streamtajms servrar eller servrar som streamtajm ansvarar över. Allt material som misstänks vara, eller är upphovsrättsskyddade enligt Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk, är lagrade och levereras av tjänster som inte är kopplade till streamtajm eller de som ansvarar för streamtajm, på någott sätt och vis.

Vi tar heller inget ansvar för hur dessa tjänster tillhandahåller sådant material, eller hur de väljer att distribuera det.

Om du vill skicka in ett upphovsrättsanspråk, klicka här.
Logga In
Streamtajm - Dreamfilm - Dreamfilmhd - Swefilmer - Se SWESUB Filmer Gratis Online - Film Online - TV-Serier - Streaming

Om sidanVanliga frågorFunktionerSocialt
Regler Allmänt Logga In Facebook
Användarpolicy Annonsera / Advertise Registrering Instagram
Cookies Upphovsrätt Återställ Lösenord Twitter
cReW DMCA / Abuse