Vår sida (och allt inehåll) är gratis för personligt bruk. Organisationer (däribland, men inte enbart, icke-vinstdrivande organisationer) får använda sidan enbart om detta är godkänt av en administratör eller om syftet inte är annat än underhållning.

Sidan får inte användas för att spåra användning eller användare, begå bedrägerier, annat som vi anser gör intrång i privatliv eller sådant vi anser kan störa vår service. Om du inte är säker på om det är din anledning för att använda sidan, vänligen kontakta en administratör.

Sidan drivs privat. Det betyder att vi inte kan garantera att sidan är tillgänglig för alla vid en given tidpunkt, men vi gör vårt bästa för att driva sidan på ett stabilt sätt. Vi tar inget ansvar för förlorad inkomst eller liknande.

Ansvaret ligger på användaren att följa reglerna och att följa svensk lag på sidan.

Policyn kan ändras när som helst, kolla den alltid innan du använder sidan.


Senast uppdaterad: 2014-11-10

Upphovsrättslig information
Observera att inga upphovsrättsskyddade videofiler lagras på streamtajms servrar eller servrar som streamtajm ansvarar över. Allt material som misstänks vara, eller är upphovsrättsskyddade enligt Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk, är lagrade och levereras av tjänster som inte är kopplade till streamtajm eller de som ansvarar för streamtajm, på någott sätt och vis.

Vi tar heller inget ansvar för hur dessa tjänster tillhandahåller sådant material, eller hur de väljer att distribuera det.

Om du vill skicka in ett upphovsrättsanspråk, klicka här.
Logga In
Streamtajm - Dreamfilm - Dreamfilmhd - Swefilmer - Se SWESUB Filmer Gratis Online - Film Online - TV-Serier - Streaming

Om sidanVanliga frågorFunktionerSocialt
Regler Allmänt Logga In Facebook
Användarpolicy Annonsera / Advertise Registrering Instagram
Cookies Upphovsrätt Återställ Lösenord Twitter
cReW DMCA / Abuse